Monza NPR ergonomische bureaustoel zwart|profeqprofessional.nl

MONZA NPR BUREAUSTOEL

bureauset ergo-lift incl. blad |profeqprofessional.nl

ERGONICE® LIFT SET

MONZA NPR BUREAUSTOEL

De MONZA NPR is een ergonomische bureaustoel voor een optimale, dynamische zithouding. Deze stoel heeft een perfect lopend synchroon-mechanisme. Doordat deze bureaustoel geheel naar eigen wens ingesteld kan worden, heeft dit een uiterst goede invloed op uw zithouding tijdens uw werk op kantoor:   

  • Professionele, ergonomische bureaustoel
  • NPR 1813 goedgekeurd
  • Voor een ideale, dynamische zithouding
  • Rug- en zithoogte instelbaar
  • Met synchroon-mechanisme / free floating-mechanisme
  • Instelling diepte d.m.v. schuifzitting
  • Zeer flexibele 4D-armleggers
  • Beschikbaar in rood, zwart of donkerblauw
  • Informeer ook naar andere opties van deze stoel
  • Kan gemonteerd of ongemonteerd geleverd worden

 

 

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
Nog %1 beschikbaar
SKU
MON
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

MONZA NPR BUREAUSTOEL

De MONZA NPR BUREAUSTOEL is een model, dat is voorzien van een volledige NPR 1813 goedkeuring, net zoals andere stoelen uit ons assortiment . Deze bureaustoel is beschikbaar in de kleuren zwart, rood of donkerblauw en hij heeft een perfect lopend synchroon-mechanisme. U kunt deze stoel in 5 posities blokkeren (met terugslagbeveiliging). Door de schuifzitting, de verstelbare rugleuning en het free-floating mechanisme kan met deze stoel een uiterst goede lichaamshouding gerealiseerd worden. De rughoogte kan door een eenvoudig klikstysteem snel hoger of lager ingesteld worden. Bovendien heeft de MONZA NPR 4D verstelbare armleggers met softpad, die uw gehele zithouding optimaal ondersteunen.

Zitcomfort MONZA NPR

Het rug- en zitkussen is uitgevoerd met koudschuim, het designer-voetenkruis is van aluminium en de wielen zijn van harde kunststof (60mm diameter) voor harde vloeren of van rubber (65 diameter) voor zachte vloeren. De stof van de MONZA NPR heeft een Martindale van 100.000. De Martindale test geeft informatie over de slijtvastigheid van een stof. Hoe hoger de score, hoe langer de stof van een stoel meegaat. Tijdens deze test wordt druk uitgeoefend op de stof door middel van een speciaal Martindale apparaat. Het resultaat wordt uitgedrukt in het aantal toeren dat het apparaat moet maken voordat maximaal drie draden van de stof breken. Het gaat bij deze test dus alleen over het gestoffeerde gedeelte van het kantoormeubel. De MONZA NPR heeft een score van 100.000, waardoor deze stoel geschikt is voor zeer intensief gebruik.

Naast ergonomische stoelen bieden wij ook ergonomische bureau sets aan, onder andere ook van het topmerk ERGONICE®. Wat denkt u van onze ERGONICE® DUO PRO LUX SET: een dubbele werkplek met veel instelmogelijkheden. Deze bureau set kan als zit-sta-model gebruikt worden: ideaal voor een moderne en vooral ergonomische werkplek. 

MONZA NPR online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in kantoormeubelen en bedrijfsinventaris. Onze producten worden direct vanuit ons magazijn geleverd, zodat uw meubelen snel bij u op kantoor aankomen. Ons assortiment is bijzonder groot en zeer breed opgesteld, daarom zult u bij ons in een handomdraai precies die stoelen, tekening-ladekasten, kapstokken of magazijn-oplossingen vinden die volledig aan uw wensen voldoen. Onder FAQ kunt u antwoorden op veel gestelde vragen vinden. Heeft u nog andere vragen? Onze klantenservice staat voor u klaar!

 

Meer informatie
SKUMON

Download hier de productinformatie in pdf.

Bent u op zoek naar handleidingen, technische informatie, of product afmetingen?

Bekijk dan ons overzicht aan informatieve documenten via deze link. 

Zit uw informatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Download PDF Download PDF

Aanbevolen