Ergo duo pro lux, zit sta duo bureau elektrisch verstelbaar|profeqprofessional.nl

ERGONICE® DUO PRO LUX ONDERSTEL

ERGONICE® DUO PRO LUX ONDERSTEL

 • Dynamische, dubbele zit-sta-werkplek
 • Robuust, in hoogte verstelbaar d.m.v. 4 krachtige motoren
 • Elektrisch (220V) verstelbaar van 65-130 cm (hoogte incl. blad)
 • Eenvoudig bedienbare digitale display, met 4 memory-settings
 • Standaard in breedte verstelbaar van 120-180 cm
 • Uitgevoerd met kabelbak en verstelbare 'Privacy beugels'
 • Belastbaar gewicht: 120 kg (per werkplek)
 • Taakcycles: 10% (2min.aan/18min.uit), met 'Safety Stop'
 • Afmeting Blad: 120/180 x 80 cm
 • Gemonteerd of ongemonteerd leverbaar
 • Opties: LEG COVER, ERGO-GOOT en PRIVACY PANELS
 • Verschillende kleurencombinaties en materiaalkeuzes beschikbaar
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.DUO.PRO.LUX
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ERGONICE® DUO PRO LUX ONDERSTEL

Het ERGONICE® DUO PRO LUX ONDERSTEL is een dubbel bureau-onderstel van Profeq Professional, dat als zit-model of als sta-model gebruikt kan worden, waarbij de twee afzonderlijke onderstellen separaat verstelbaar zijn. Via Bluetooth heeft u toegang tot de ERGONICE® 'Health App'. Dat is een gezondheidsapp, die u via de bijgeleverde QR-code kunt downloaden. Via deze 'Health App' kunt u eenvoudig aangeven voor welk zit-sta programma u gaat kiezen (3 geheugen opties), zodat u tijdens uw werk op kantoor niet te lang zit en ook niet te lang staat. Het ERGONICE® DUO PRO LUX ONDERSTEL heeft USB-aansluitingen en een 'Safety Stop'. Dit ERGONICE® DUO PRO LUX ONDERSTEL is van zeer robuuste, zware kwaliteit, daarom is hij zelfs tot 120 kg belastbaar. De bureaubladen zijn los bij te bestellen, zodat u uw eigen kleurencombinaties kunt maken. De afmetingen van het blad bedragen: 120/180 x 80 cm. De hoogte van de ERGONICE® PRO kan tussen 65-130 cm ingesteld worden, hetgeen door 4x elektrische BOSCH motoren zeer eenvoudig te bewerkstelligen is.

De Digital Display is eveneens eenvoudig te bedienen en de taakcycles liggen bij: 10% (2 min. aan / 18 min. uit). Advies: De Timotion op stand '2' zetten, nooit op stand '0', omdat stand '0' onveilig is. In totaal zijn er 4 standen (stand 1-4).

ERGONICE® DUO PRO LUX ONDERSTEL: dynamisch

Veel mensen in Nederland hebben een zittend beroep met veel beeldschermwerk. Een verkeerde houding tijdens het werk zorgt dan al snel voor pijnklachten: denkt u hier vooral aan lage rugklachten, hoofdpijnklachten, pijn in benen en heupen, schouder- en nekklachten. Maar ook RSI klachten (Repetitive Strain Injury) komen steeds vaker voor, omdat mensen tijdens het werk herhaaldelijk de verkeerde houding aannemen. In plaats van RSI wordt dan ook wel gesproken over KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders). Vooral tijdens beeldschermwerk nemen mensen vaak langdurig een niet-natuurlijke positie aan, waardoor RSI kan ontstaan. Ergonomische stoelen en verstelbare bureaus, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® RISE SET, aan de ERGONICE® PREMIUM SET of aan andere producten van ERGONICE®zijn dan een optimale oplossing of verhelping van dit soort problemen. 

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) is afgelopen jaar gestart met de campagne ‘Elk half uur even bewegen. Zet ook de stap!’, om de aandacht te vragen voor fysieke belasting tijdens het werk. De kamerbrief zegt hierover onder meer het volgende (begin citaat kamerbrief, 21-03-2022): ‘Fysieke belasting kan leiden tot klachten aan de arm, nek en/of schouder. Dit doen we door het risicobewustzijn te vergroten en handelingsperspectieven aan werkend Nederland te bieden. Zo heeft TNO een checklist ontwikkeld waarmee je je eigen risico’s van fysieke belasting kunt inventariseren en is er een checklist voor risico’s op fysieke belasting door beeldschermwerk.’ (einde citaat kamerbrief, 21-03-2022). Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid noemt vervolgens de 'Ommetje-app' als handig hulpmiddel. Bij Profeq Professional hechten wij veel waarde aan dit soort zaken, daarom kunt u bij ons de ERGONICE® DUO PRO LUX als set of als onderstel bestellen, waarbij de bureauhoogte via een 'Health App' precies volgens uw eigen wensen ingesteld kan worden. 

ERGONICE® DUO PRO LUX ONDERSTEL kopen

Profeq Professional is een onafhankelijke groothandel met eigen producten, die sinds 1995 gespecialiseerd is in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties, waaronder elegante, ergonomische stoelen, bureausgarderobe-kasten of tijdschriftkasten, die op kantoor onmisbaar zijn. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Het ERGONICE® DUO PRO LUX ONDERSTEL kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel de juiste keuzes kunt maken. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Ons bestelmenu is overzichtelijk en klantvriendelijk, zodat uw online aankopen bij Profeq Professional snel en eenvoudig te realiseren zijn. Onze producten kunnen gemonteerd of ongemonteerd geleverd worden. Bij afname van 20 stuks ontvangt u staffelkorting (op aanvraag) en als aanvullende opties kunt u onder andere kiezen voor kabelslangen, leg covers en monitorarmen.

Naast kantoormeubelen en bedrijfsinventaris kunt u bij ons ook terecht voor passende accessoires ter aankleding van uw kantoorruimte of voor talrijke magazijn-oplossingen. Wilt u meer weten over het ERGONICE® DUO PRO LUX ONDERSTEL of heeft u andere vragen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.  

In onderliggend schema kunt u de zit-sta-modellen van ERGONICE® met elkaar vergelijken:

  ERGONICE®RISE ERGONICE®PRO ERGONICE®PREMIUM ERGONICE®TRIPLE90°  ERGONICE®DUO RISE ERGONICE®DUO PRO
Hoogte 65 - 130 cm 65 - 130 cm 65 - 130 cm 65 - 130 cm 65 - 130 cm 65 - 130 cm
Motoren 2 (Bosch) 2 (Timotion) 2 (Timotion) 2 (Timotion) 4 (Bosch) 4 (Timotion)
Breedte bladen 120/140/160/180/200* 120/140/160/180/200* 120/140/160/180/200* hoek 200x160 120/140/160/180/200* 120/140/160/180/200*
Poot rechthoek 60x90 vierkant 75x75 vierkant 80x80 vierkant 75x75 rechthoek 60x90 rechthoek 60x90
Voet afgekant plat plat plat - -
Belastbaar tot 80 kg 120 kg 120 kg 150 kg 80 kg per zijde 120 kg per zijde
Anti-collision sensor ja ja ja ja ja ja
Display (memory) 1x (4 standen) 1x (3 standen) 1x (3 standen) 1x (4 standen) 2x (4 standen) 2x (3 standen)
USB laadpoort 1 2 2 1 2 (2x1) 4 (2x2)
App (Bluetooth) nee ja ja nee nee nee
Garantie 2 jaar 5 jaar 5 jaar 5 jaar 2 jaar 5 jaar
Type WPH01 TDH6 TDH18P TDH6 WPH01 TDH6

*Breedte blad 200 cm met of zonder extension: poot aansluitend aan de rand of 10 cm naar binnen met een overlap van het blad naast de poot aan beide zijden.

Meer informatie
SKUERGO.DUO.PRO.LUX

Download hier de productinformatie in pdf.

Bent u op zoek naar handleidingen, technische informatie, of product afmetingen?

Bekijk dan ons overzicht aan informatieve documenten via deze link. 

Zit uw informatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Download PDF Download PDF