Garderobeset 160 grijs en hout met 6 kledinghaken|profeqprofessional.nl

SBU 160 GARDEROBE SET

SBU 160 GARDEROBE SET

  • Standaard met 6 sterke kledinghaken
  • Uitgevoerd met hoeden- en schoenenplank
  • Afmetingen set (h,b,d): 189 x 160 x 40 cm
  • Grijs frame en mooi afgewerkte latten
  • Slijtvast, modern, lange levensduur
  • Hout geeft deze set een warme uitstraling
  • Kan gemonteerd of ongemonteerd geleverd worden
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
SKU
SBU.TBG.160.GR

SBU 160 GARDEROBE SET

Deze SBU 160 GARDEROBE SET is geschikt voor elke garderobe-ruimte of omkleedruimte. De frame is van staal en de latten zijn van hoogwaardig hout. De houten zitting, houten rugleuning en houten rail voor de kledinghaken geven deze bank een warme, decoratieve uitstraling. De stalen frame zorgt ervoor, dat deze SBU 160 GARDEROBE SET zeer stabiel en robuust is, waardoor hij nog lang mee zal gaan.

SBU 160 GARDEROBE SET online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische lockerkasten en garderobe-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse magazijn-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® DUO RISE SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKUSBU.TBG.160.GR

Download hier de productinformatie in pdf.

Bent u op zoek naar handleidingen, technische informatie, of product afmetingen?

Bekijk dan ons overzicht aan informatieve documenten via deze link. 

Zit uw informatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Download PDF Download PDF

Aanbevolen