Boekenkast leverbaar in wit, grijs, aluminium, antraciet en zwart |rockmartkantoormeubelen.nl

BKC BOEKENKAST

BKC BOEKENKAST

  • Moderne, tijdloze boekenkast
  • Robuust, slijtvast, van staal
  • Inclusief 4 verstelbare legborden voor veel lichte opslag
  • Legborden voorzien van rail voor laterale hangmappen
  • Afmeting (h,b,d): 195 x 92 x 42 cm
  • In diverse kleuren leverbaar
  • Meer opties onder kasten accessoires
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
Nog %1 beschikbaar
SKU
BKC.
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

BKC BOEKENKAST

Deze BKC BOEKENKAST heeft 4 verstelbare legborden voor veel opslag. De afstanden tussen de legborden zijn geschikt voor A4-ordners. De legborden hebben ook rails voor laterale hangmappen: voor nog veel meer opslag! Onze BKC BOEKENKAST is in diverse kleuren beschikbaar, zoals bijvoorbeeld in de kleuren wit, aluminium of zwart. Onder roldeurkasten kunt u nog andere mogelijkheden bekijken. 

BKC BOEKENKAST online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen veel verschillende opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® DUO RISE of aan de ergonomische 777 NPR BUREAUSTOEL.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in veel maten en kleuren!

Meer informatie
SKUBKC.

Download hier de productinformatie in pdf.

Bent u op zoek naar handleidingen, technische informatie, of product afmetingen?

Bekijk dan ons overzicht aan informatieve documenten via deze link. 

Zit uw informatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Download PDF Download PDF