rolcontainer ergo 3 laden|profeqprofessional.nl

ERGONICE® 3 ROLCONTAINER

ERGONICE® 3 ROLCONTAINER

  • Geschikt voor alle ERGONICE® onderstellen en bureau sets
  • Uitgevoerd met cilindersluiting, incl. twee sleutels
  • ERGONICE® rolcontainer voorzien van 3 laden
  • Laden voorzien van mooie telescoopgeleiding
  • Inclusief pennenbak voor praktische opslag
  • Rolcontainer voorzien van extra 5de anti-kantel wiel
  • Afmetingen (hoogte, breedte, diepte): 56 x 42 x 58 cm
  • In diverse kleuren leverbaar 
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.ROL.3
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ERGONICE® 3 ROLCONTAINER

Deze moderne rolcontainer is van het bekende merk ERGONICE®. Van dit merk verkopen wij ook bureau sets, die elektrisch verstelbaar zijn en daardoor zeer ergonomisch zijn. Deze rolcontainer heeft een cilindersluiting en een extra 5de anti-kantel wiel voor extra veel veiligheid. De drie laden zijn voorzien van een mooie telescoopleiding en één lade is tevens voorzien van een praktisch pennenbakje. Deze ERGONICE® 3 ROLCONTAINER is zeer slijtvast, robuust en afwasbaar.

ERGONICE® 3 ROLCONTAINER

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische gereedschapswagens en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® DUO RISE SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

Meer informatie
SKUERGO.ROL.3

Download hier de productinformatie in pdf.

Bent u op zoek naar handleidingen, technische informatie, of product afmetingen?

Bekijk dan ons overzicht aan informatieve documenten via deze link. 

Zit uw informatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Download PDF Download PDF