standcontainer DNP 4 lades |profeqprofessional.nl

DNP 4 STANDCONTAINER

DNP 4 STANDCONTAINER

  • Praktische standcontainer met 4 laden
  • Uitgevoerd met cilindersluiting, incl. 2 sleutels
  • Laden voorzien van handige telescoopgeleiding
  • Leverbaar in 2 dieptematen: 60 cm diep of 80 cm diep
  • Afmetingen (h,b,d): 75 x 46 x 60/80 cm
  • Romp en topblad in diverse kleuren te bestellen
  • Solide, slijtvast, eenvoudig schoon te maken
  • Optie: kunststof pennenbak

 

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
Nog %1 beschikbaar
SKU
DNP.4
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

DNP 4 STANDCONTAINER

Deze DNP 4 STANDCONTAINER heeft 4 laden, die door een cilinderslot eenvoudig afgesloten kan worden. De handige telescoopgeleiding zorgt ervoor, dat u de laden snel open en dicht kunt trekken. Het bijzondere aan deze standcontainer is, dat de romp en de bladkleur verschillend kunnen zijn. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een witte romp en een beuken blad. Daardoor kunt u zelf de look van deze DNP 4 STANDCONTAINER bepalen. Deze kwalitatief hoogwaardige standcontainer is robuust en afwasbaar en zal nog jaren meegaan.

DNP 4 STANDCONTAINER via de webshop selecteren

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKUDNP.4

Download hier de productinformatie in pdf.

Bent u op zoek naar handleidingen, technische informatie, of product afmetingen?

Bekijk dan ons overzicht aan informatieve documenten via deze link. 

Zit uw informatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Download PDF Download PDF