GALVA 200 CM AANBOUW MAGAZIJNSTELLING

GALVA 200 CM AANBOUW MAGAZIJNSTELLING

GALVA 200 CM AANBOUW MAGAZIJNSTELLING

  • Aanbouw van gegalvaniseerd staal
  • Voor GALVA 200 cm basisrek magazijnstelling
  • Voor extra opbergruimte in het magazijn
  • Geschikt voor diverse items
  • Handig, degelijk, solide, slijtvast
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
Nog %1 beschikbaar
SKU
GAL.AAN.SET.200
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

GALVA 200 CM AANBOUW MAGAZIJNSTELLING

Deze GALVA 200 CM AANBOUW MAGAZIJNSTELLING is van gegalvaniseerd staal voor extra stevigheid. Met deze aanbouw kunt u uw GALVA 200 CM BASISREK MAGAZIJNSTELLING uitbreiden voor meer opslag in uw magazijn. Deze sterke, solide, slijtvaste basis- en aanbouwrekken gaan nog jaren mee.

GALVA 200 CM AANBOUW MAGAZIJNSTELLING 

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische magazijn-oplossingen of bureaustoelen in ons assortiment, maar ook bureaus, elektrische bureau sets of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM SET of aan de ergonomische S MESH.   

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKUGAL.AAN.SET.200

Download hier de productinformatie in pdf.

Bent u op zoek naar handleidingen, technische informatie, of product afmetingen?

Bekijk dan ons overzicht aan informatieve documenten via deze link. 

Zit uw informatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Download PDF Download PDF