BASISREK 200 CM HOUT MAGAZIJNSTELLING

BASISREK 200 CM HOUT MAGAZIJNSTELLING

BASISREK 200 CM HOUT MAGAZIJNSTELLING

  • Houten magazijnstelling
  • Standaard uitgevoerd met 5 legborden
  • Geheel in houten uitvoering
  • Leverbaar in diverse diepte maten
  • Handig, stabiel, slijtvast
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
Nog %1 beschikbaar
SKU
HOU.BAS.SET.200
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

BASISREK 200 CM HOUT MAGAZIJNSTELLING

Dit BASISREK 200 CM HOUT MAGAZIJNSTELLING is stabiel, slijtvast en heeft een lange levensduur. Het kan gebruikt worden voor het opbergen van diverse artikelen. Het is verstelbaar, waardoor artikelen van diverse hoogtes en breedtes in dit solide basisrek altijd voldoende plek hebben. Dit basisrek is van hout en daardoor milieuvriendelijk. Basisrekken hebben wij in diverse diepte-uitvoeringen, waardoor de perfecte diepte voor uw artikelen eenvoudig via ons bestelmenu geselecteerd kan worden.

BASISREK 200 CM HOUT MAGAZIJNSTELLING online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische magazijn-oplossingen, mooie bureaustoelen of industriestoelen in ons assortiment, maar ook bureaus, elektrische bureau sets of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® RISE SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

Meer informatie
SKUHOU.BAS.SET.200

Download hier de productinformatie in pdf.

Bent u op zoek naar handleidingen, technische informatie, of product afmetingen?

Bekijk dan ons overzicht aan informatieve documenten via deze link. 

Zit uw informatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Download PDF Download PDF