Industriestoel 217 met optie voetring|profeqprofessional.nl

217 KRUK LAAG

Industriestoel 207, industriekruk|profeqprofessional.nl

207 KRUK LAAG

vergaderstoel Rimini met chroom frame|profeqprofessional.nl

RIMINI VERGADERSTOEL

217 KRUK LAAG

  • Praktisch, tijdloos, laag model
  • Zitting van zwart semi-leder
  • Hoogteverstelling: 38-52 cm
  • Harde wielen 50 mm (voor zachte vloeren)
  • Opties: voetdoppen, zachte wielen (voor harde vloeren)
  • Kan gemonteerd of ongemonteerd geleverd worden
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
SKU
217.LAAG

217 KRUK LAAG

Deze 217 KRUK is een laag model, dat in hoogte verstelbaar is (38-52 cm). De zitting is van zwart semi-leder en de vulling is solide en comfortabel met een lange levensduur. Deze praktische 217 KRUK wordt standaard met harde wielen voor zachte vloeren geleverd. U kunt er echter ook voor kiezen om deze 217 KRUK met zachte wielen voor harde vloeren of met voetdoppen te bestellen. Voordat u veilig online gaat betalen kunt u ook nog kiezen of u deze kruk gemonteerd of ongemonteerd wilt ontvangen: de keuze is aan u!

 

217 KRUK LAAG via onze webshop bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen industriestoelen in ons assortiment, maar ook elektrische bureau sets, magazijnstellingen of mooie, ergonomische bureaustoelen, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® DUO RISE of aan de ergonomische S MESH.   

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten zo snel mogelijk geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten, materialen en kleuren: bij ons zult u snel vinden wat u zoekt!

 

Meer informatie
SKU217.LAAG

Download hier de productinformatie in pdf.

Bent u op zoek naar handleidingen, technische informatie, of product afmetingen?

Bekijk dan ons overzicht aan informatieve documenten via deze link. 

Zit uw informatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Download PDF Download PDF

Aanbevolen