Kantinetafel Domino in diverse uitvoeringen, handig klapbaar|profeqprofessional.nl

DOMINO INKLAPBARE KANTINETAFEL

DOMINO INKLAPBARE KANTINETAFEL

  • Is inklapbaar voor meer plek
  • Afwasbaar, robuust, slijtvast
  • Verrijdbaar met geremde wielen
  • Met kabelklemmen
  • Hoogte (incl. blad): 74 cm
  • Frame (max. breedte): 180 x 80 cm 
  • Optie: montage-parker voor montage blad (extra bestellen) 
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
Nog %1 beschikbaar
SKU
DOM.TAF
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

DOMINO INKLAPBARE KANTINETAFEL

De DOMINO INKLAPBARE KANTINETAFEL is leverbaar met verschillende bladafmetingen. Bovendien kunt u de kleur van het onderstel en van het blad zelf selecteren. In de verpakking van deze kantinetafel zitten geen montage-schroeven. Daarom kunt u via Profeq Professional montage-parkers bestellen, om deze kantinetafel te monteren. De DOMINO INKLAPBARE KANTINETAFEL is robuust, slijtvast en afwasbaar, zodat hij nog jaren mee zal gaan. Het blad is in diverse afmetingen en kleuren beschikbaar. Zelfs het frame is in meerdere kleuren beschikbaar, zodat u deze DOMINO INKLAPBARE KANTINETAFEL zelf kunt samenstellen via ons bestelmenu, dat zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Onder tafels kunt u nog meer opties bekijken. 

DOMINO INKLAPBARE KANTINETAFEL bij Profeq online kopen

Sinds 1995 is Profeq Professional gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Wij zijn een onafhankelijke groothandel met een breed en gevarieerd assortiment, dat onder andere uit bureau setsdirectiestoelen en opberg-mogelijkheden bestaat. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland, die onafhankelijk werkzaam is. De DOMINO INKLAPBARE KANTINETAFEL kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel zult vinden waar u naar op zoek bent.

U kunt erop vertrouwen dat onze producten een hoogwaardige kwaliteit hebben, zodat onze kantoormeubelen nog lang zullen meegaan. Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.  

 

 

Meer informatie
SKUDOM.TAF

Download hier de productinformatie in pdf.

Bent u op zoek naar handleidingen, technische informatie, of product afmetingen?

Bekijk dan ons overzicht aan informatieve documenten via deze link. 

Zit uw informatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Download PDF Download PDF