tekeningenladekast met 8 of 13 laden|profeqprofessional.nl

MDC A3 8 LADEKAST

MDC A3 8 LADEKAST

 • Ladekast voor tekeningen (Formaat: A3)
 • Voorzien van 8 laden voor veel opslag
 • Uitgevoerd met cilindersluiting, incl. 2 sleutels
 • Voorzien van praktische telescoopgeleiding
 • Geschikt voor formaat: A3
 • Afmetingen (h,b,d): 98 x 53 x 43 cm
 • Extra stabiel, robuust, slijtvast
 • Leverbaar in de kleuren zwart en grijs

   

   

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
Nog %1 beschikbaar
SKU
MDC.A3.8
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

MDC A3 8 LADEKAST

Deze MDC A3 LADEKAST is geschikt voor het opbergen van tekeningen, die een A3-formaat hebben. 8 laden zorgen ervoor, dat u veel tekeningen kunt opbergen. De cilindersluiting zorgt ervoor, dat uw tekeningen altijd veilig achter slot en grendel liggen. Door de telescoopgeleiding kunt u de laden eenvoudig naar voren trekken. Het topblad van melamine is slijtvast, afwasbaar en robuust. Deze ladekast is in diverse kleuren verkrijgbaar. 

MDC A3 8 LADEKAST kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKUMDC.A3.8

Download hier de productinformatie in pdf.

Bent u op zoek naar handleidingen, technische informatie, of product afmetingen?

Bekijk dan ons overzicht aan informatieve documenten via deze link. 

Zit uw informatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Download PDF Download PDF