Milani Bureaustoel ZED zwart - Profeq

ZED BUREAUSTOEL

BALI BUREAUSTOEL

BALI BUREAUSTOEL

ZED BUREAUSTOEL

  • Mooi, tijdloos, elegant
  • Zitting van zwart stof
  • Hoge Rugleuning van stof (zwart)
  • Voetkruis van zwart kunststof
  • Armleggers in hoogte verstelbaar
  • Lendesteun in hoogte en diepte verstelbaar
  • Rugleuning in hoogte verstelbaar
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
SKU
ZED.ZW.ZW

ZED BUREAUSTOEL

Onze ZED BUREAUSTOEL heeft een comfortabele zitting van zwart stof en ook de hoge rugleuning is van ventilerende, zwarte stof gemaakt. De armleggers zijn verstelbaar en van zwarte kunststof. De rugleuning, de lendesteun en de bureaustoel zelf zijn in hoogte verstelbaar. De lendesteun is zelfs in diepte verstelbaar voor meer zitcomfort. De ZED BUREAUSTOEL is tijdloos, praktisch, comfortabel en elegant, daarom past hij in elke moderne, dynamische werkruimte.

ZED BUREAUSTOEL online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen mooie bureaustoelen of industriestoelen in ons assortiment, maar ook bureaus, elektrische bureau sets of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM of aan de ergonomische S MESH PLUS.   

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKUZED.ZW.ZW

Download hier de productinformatie in pdf.

Bent u op zoek naar handleidingen, technische informatie, of product afmetingen?

Bekijk dan ons overzicht aan informatieve documenten via deze link. 

Zit uw informatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Download PDF Download PDF