bureauset ergo duo rise

ERGONICE® DUO RISE SET

ERGONICE® DUO RISE SET

  • Face-to-face uitvoering
  • Beide werkplekken separaat verstelbaar
  • Zittend of staand werken mogelijk
  • Industriële uitstraling door extra dikke tafelpoten
  • Zeer stabiel, robuust, solide
  • Met digitale display voorzien van 4x memory-settings
  • In hoogte verstelbaar van 65 cm tot 130 cm
  • Belastbaar tot 80 kg per werkplek (incl. bureaublad)
  • In verschillende kleurcombinaties beschikbaar
  • Handleiding beschikbaar (zie link onderaan de pagina)
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.DUO.RISE.SET
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ERGONICE® DUO RISE SET

De ERGONICE® DUO RISE is een face-to-face uitvoering van het topmerk ERGONICE® en heeft door zijn extra dikke pootstel een industriële uitstraling, waardoor dit bureau ook extra stabiel is. Zittend of staand werken, het kan bij dit model allebei doordat beide werkplekken seperaat zijn en daardoor ook allebei afzonderlijk elektrisch verstelbaar zijn. Het verstellen van uw bureau gaat zeer eenvoudig, omdat alles aangedreven wordt door 4 sterke BOSCH motoren. Bovendien hebben beide werkplekken een digitale display met 4 memory-instellingen. Daardoor kunt u op verschillende tijden van de dag 4 hoogte-instellingen programmeren, zodat zittend en staand werken tijdens uw werk op kantoor een mooie balans kunnen vinden. Omdat de hoogte ingesteld kan worden tussen 65-130 cm, is de ERGONICE® DUO RISE SET uitstekend voor een brede doelgroep geschikt. Elke werkplek is belastbaar tot 80 kg (inclusief bovenblad) en deze set kan met diverse opties eenvoudig uitgebreid worden, denkt u hier aan kabelgoten, kabelslangen of een privacy-scherm. 

Bovendien is de ERGONICE® DUO RISE SET in diverse kleurencombinaties beschikbaar. Hij past daarom in elke moderne werkomgeving. Onze ERGONICE® producten zijn robuust, slijtvast en gaan daarom nog jaren mee. Bij een ergonomische werkplek past natuurlijk ook een ergonomische bureaustoel, zoals de bureaustoel S MESH PLUS. Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

Advies: De Timotion op stand '2' zetten, nooit op stand '0', omdat stand '0' onveilig is. In totaal zijn er 4 standen (stand 1-4). Stand 1 is 'licht gevoelig' en stand 4 is 'zeer gevoelig'.  

ERGONICE® goed voor uw gezondheid 

Een ergonomische werkplek is een belangrijke basis om klachten, zoals nek- en rugpijn, te voorkomen. Ergonomische bureaus en stoelen bewegen mee met uw lichaam en geven steun op de plekken waar dat nodig is. Onze ERGONICE® bureaus en ergonomische stoelen kunnen aangepast worden aan uw lichaam en zithouding. Daardoor wordt uw lichaam minder belast, waardoor gezondheidsklachten verminderd kunnen worden, denkt u hier vooral aan KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders). De ergonomie op uw werkplek zorgt er uiteindelijk voor dat u de hele dag beter kunt concentreren, terwijl uw lichaam op een ontspannen manier met elke beweging meegaat.

Het is inmiddels bewezen dat zittend werken ongezond is. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft al in 2017 beweegrichtlijnen opgesteld waarin wordt geadviseerd om veel stilzitten te voorkomen. Bovendien moeten arbeidsrisico's vermeden worden door korte beweegmomenten tussendoor, zo het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De Gezondheidsraad geeft eveneens advies aan de minister van VWS om mensen aan te sporen dat ze blijvend meer moeten bewegen, zodat stilzitten verminderd kan worden. Bij Profeq Professionel hechten wij veel waarde aan dit soort zaken daarom hebben wij veel ergonomische kantoormeubelen in ons assortiment, die in diverse kleuren en materialen beschikbaar zijn.

 

ERGONICE® DUO RISE SET online kopen

Hebben wij uw interesse gewekt om ook uw kantoor ergonomischer te maken? Of heeft u nog andere vragen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice. Profeq Professional heeft als onafhankelijke groothandel veel eigen producten. Sinds 1995 zijn wij gespecialiseerd in kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Ons assortiment is groot en divers, daarom kunt u bij ons terecht voor bureaus, opberg-mogelijkheden, magazijnstellingen, directiestoelen of barkrukken. Onze website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, zodat u snel passende producten zult vinden. Tijdens uw bestelling kunt u meestal de afmeting van het blad, de kleur van het onderstel en van het blad selecteren, zodat onze kantoormeubelen elke moderne werkomgeving completer kunnen maken.  

Het bestelproces bij Profeq Professional is eenvoudig: producten selecteren en in de boodschappentas stoppen, die rechts boven in het scherm te zien is. Na de online-bestelling van uw bedrijfsinventaris zullen de producten snel geleverd worden. Onze producten zijn slijtvast, robuust, ergonomisch en modern.       

In onderliggend schema kunt u de zit-sta-modellen van ERGONICE® met elkaar vergelijken:

  ERGONICE®RISE ERGONICE®PRO ERGONICE®PREMIUM ERGONICE®TRIPLE90°  ERGONICE®DUO RISE ERGONICE®DUO PRO
Hoogte 65 - 130 cm 65 - 130 cm 65 - 130 cm 65 - 130 cm 65 - 130 cm 65 - 130 cm
Motoren 2 (Bosch) 2 (Timotion) 2 (Timotion) 2 (Timotion) 4 (Bosch) 4 (Timotion)
Breedte bladen 120/140/160/180/200* 120/140/160/180/200* 120/140/160/180/200* hoek 200x160 120/140/160/180/200* 120/140/160/180/200*
Poot rechthoek 60x90 vierkant 75x75 vierkant 80x80 vierkant 75x75 rechthoek 60x90 rechthoek 60x90
Voet afgekant plat plat plat - -
Belastbaar tot 80 kg 120 kg 120 kg 150 kg 80 kg per zijde 120 kg per zijde
Anti-collision sensor ja ja ja ja ja ja
Display (memory) 1x (4 standen) 1x (3 standen) 1x (3 standen) 1x (4 standen) 2x (4 standen) 2x (3 standen)
USB laadpoort 1 2 2 1 2 (2x1) 4 (2x2)
App (Bluetooth) nee ja ja nee nee nee
Garantie 2 jaar 5 jaar 5 jaar 5 jaar 2 jaar 5 jaar
Type WPH01 TDH6 TDH18P TDH6 WPH01 TDH6

*Breedte blad 200 cm met of zonder extension: poot aansluitend aan de rand of 10 cm naar binnen met een overlap van het blad naast de poot aan beide zijden.

Meer informatie
SKUERGO.DUO.RISE.SET

Download hier de productinformatie in pdf.

Bent u op zoek naar handleidingen, technische informatie, of product afmetingen?

Bekijk dan ons overzicht aan informatieve documenten via deze link. 

Zit uw informatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Download PDF Download PDF