FAQ

FAQ veel gestelde vragen:

Waarom zie ik geen prijzen op jullie website?

  • Profeq Professional B.V. is een leverancier-groothandel in kantoormeubelen en bedrijfsinventaris. U dient eerst een account aan te maken waarbij uw bedrijfsgegevens en BTW nummer ingegeven dienen te worden. Na goedkeuring zal uw account worden vrijgegeven en kunt u alle prijzen en selectie mogelijkheden in onze website zien en eenvoudig online bestellen.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

  • Wij beschikken over een uitgebreide inhouse bezorgdienst, waardoor wij zéér stipt en correct volgens afspraak, razendsnel kunnen leveren. U wordt telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht van de dag en indien mogelijk het tijdstip van de levering. Wij streven ernaar binnen 5 werkdagen te leveren.

Wat zijn de verzend – leveringskosten precies?

  • Deze zijn in overleg.

U kunt hier aanvullende informatie lezen over onze bezorg en levering voorwaarden.

Kan een bestelling ook bij mijn klant afgeleverd worden?

  • Ja, wij verzorgen ook dropshipment. Dit betekend dat u in uw account tijdens uw bestelling ook een ander afleveradres kunt ingeven. Wij leveren dan namens u, de bestelde producten op het adres van uw klant. Wij nemen namens u of de vervoerder contact op met uw klant en maken een afspraak om de bestelling te leveren. Ook hierbij gelden de bezorg en levering voorwaarden.

Vragen voor Profeq Professional?

Neem contact op