bureauset ergo-premium|rockmartkantoormeubelen.nl

ERGONICE® PREMIUM SET

ergo monitor arm Two|profeqprofessional.nl

ERGONICE® MONITORARM TWEE

privacypanel duo bench in antraciet of grijs

ERGONICE® PRIVACY PANEL DUO BASIC

ERGONICE® PREMIUM SET

Onze ERGONICE® PREMIUM heeft veel interessante opties, waardoor uw werkplek gezonder, veiliger en aangenamer wordt:

 • Industriële uitstraling door extra dikke poten (8x8 cm)
 • Elektrisch verstelbaar (220V) d.m.v. 2 BOSCH motoren
 • Met Health-App (via Bluetooth) voor een gezonde werkplek
 • De 'Stand Up Pls.'-App kunt u snel downloaden
 • In hoogte verstelbaar (65-130 cm, incl. blad)
 • Incl. USB poorten en digitale display met geheugen (3xmemory)
 • Taakcycles: 10% (2min. aan/18min. uit)
 • Belastbaar gewicht: 120 kg (incl. blad)
 • Safety Stop inbegrepen
 • Handleiding beschikbaar (zie link onderaan de pagina)
 • Gemonteerd of ongemonteerd leverbaar

 

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.PREM.SET
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ERGONICE® PREMIUM SET

Zittend of staand werken, het kan allebei door middel van dit elektrisch verstelbare bureau, dat aangedreven wordt door 2 BOSCH motoren. Dit bureau kan eenvoudig hoger of lager ingesteld worden. Bovendien heeft de digitale display 3 memory-settings, waardoor u op gewenste tijden 3 verschillende hoogtes kunt instellen. De handige safety stop zorgt ervoor dat uw bureau nooit te laag of te hoog kan worden ingesteld. Tevens is de digitale display met USB aansluitingen uitgevoerd. Omdat de hoogte van dit bureau tussen 65-130 cm ligt, kan dit zit-sta-model door een brede doelgroep gebruikt worden. De ERGONICE® PREMIUM SET is tot 120 kg belastbaar (incl. bovenblad) en hij is beschikbaar in verschillende kleurencombinaties. De Digital Display is eenvoudig te bedienen en de taakcycles liggen bij: 10% (2 min. aan / 18 min. uit). Advies: De Timotion op stand '2' zetten, nooit op stand '0', omdat stand '0' onveilig is. In totaal zijn er 4 standen (stand 1-4). 

Heeft u interesse in een gezonde, ergonomische werkplek? Dan is deze ERGONICE® PREMIUM SET een echte aanrader! Omdat u zittend werken met staand werken kunt afwisselen, kunt u hierdoor lichamelijke klachten voorkomen. Wist u trouwens, dat u het tafelblad er los bij kunt bestellen en dat onze palletprijzen gelden bij een afnamen van minimaal 20 stuks? Heeft u vragen hierover, dan kunt u onze klantenservice contacteren, die u graag te woord staan. 

ERGONICE® PREMIUM SET: geen kans voor KANS-klachten

Door een zittend beroep en veel beeldschermwerk kunnen snel pijnklachten ontstaan, omdat men tijdens het werk verkeerd zit. U kunt dan denken aan nekklachten, rug- en heupklachten. Maar hierdoor kunnen ook snel hoofdpijnklachten ontstaan, als zo'n verkeerde zithouding al een wat langere tijd speelt. Wij spreken daarom ook van RSI klachten (Repetitive Strain Injury) of over KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders). In hoogte verstelbare bureaus, zoals bijvoorbeeld ook de ERGONICE® PRO of de ERGONICE® RISE, kunnen uw werkplek daarom gezonder, dynamischer en aangenamer maken, waardoor KANS-klachten geen kans krijgen. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) is hier uiterraard ook van op de hoogte, daarom was afgelopen jaar extra veel aandacht voor het thema 'fysieke belastingen' tijdens werk.  

Het Ministerie van SZW is afgelopen jaar met een campagne begonnen: ‘Elk half uur even bewegen. Zet ook de stap!’. In de kamerbrief van 21 maart 2022 staat hierover het volgende: ‘Fysieke belasting kan leiden tot klachten aan de arm, nek en/of schouder. Dit doen we door het risicobewustzijn te vergroten en handelingsperspectieven aan werkend Nederland te bieden. Zo heeft TNO een checklist ontwikkeld waarmee je je eigen risico’s van fysieke belasting kunt inventariseren en is er een checklist voor risico’s op fysieke belasting door beeldschermwerk.’ De 'Ommetje-app' van het Ministerie van SZW is in dit verband een handig hulpmiddel, net zoals de 'Health App' van onze ERGONICE® PREMIUM. De 'Health App' geeft op bepaalde tijden aan dat u weer moet zitten of staan, waardoor werk achter uw bureau dynamischer en gezonder wordt. 

 

ERGONICE® PREMIUM SET online kopen

Sinds 1995 is Profeq Professional gespecialiseerd in kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, met name voor handelsorganisaties. Als onafhankelijke groothandel hebben wij een gevarieerd, zeer breed assortiment. Daarom kunt bij ons niet alleen bureau sets en ergonomische stoelen online bestellen, maar ook kantinestoelen, tafels in alle vormen en maten, laptopkasten of handige kapstokken. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Onze ERGONICE® PREMIUM en andere producten uit ons assortiment kunt u heel eenvoudig online bestellen. Neemt u eens een kijkje op onze website: ons assortiment is zeer breed opgesteld, zodat u snel de passende meubelen zult vinden. De prijs-kwaliteitsverhouding van onze producten is uitstekend. Daarom kunt u erop vertrouwen, dat uw producten een lange levensduur hebben.

De producten van onze website zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Het maken van online bestellingen gaat snel en eenvoudig, want ons bestelmenu is gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en tijdsparend. Tijdens het bestel-proces kunt u ook aangeven of uw meubelen gemonteerd of ongemonteerd geleverd moeten worden. Kabelslangen, monitor-armen of leg covers kunt u erbij bestellen, indien nodig. Voor vragen over onze ERGONICE® PREMIUM of voor andere vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.   

In onderliggend schema kunt u de zit-sta-modellen van ERGONICE® met elkaar vergelijken:

  ERGONICE®RISE ERGONICE®PRO ERGONICE®PREMIUM ERGONICE®TRIPLE90°  ERGONICE®DUO RISE ERGONICE®DUO PRO
Hoogte 65 - 130 cm 65 - 130 cm 65 - 130 cm 65 - 130 cm 65 - 130 cm 65 - 130 cm
Motoren 2 (Bosch) 2 (Timotion) 2 (Timotion) 2 (Timotion) 4 (Bosch) 4 (Timotion)
Breedte bladen 120/140/160/180/200* 120/140/160/180/200* 120/140/160/180/200* hoek 200x160 120/140/160/180/200* 120/140/160/180/200*
Poot rechthoek 60x90 vierkant 75x75 vierkant 80x80 vierkant 75x75 rechthoek 60x90 rechthoek 60x90
Voet afgekant plat plat plat - -
Belastbaar tot 80 kg 120 kg 120 kg 150 kg 80 kg per zijde 120 kg per zijde
Anti-collision sensor ja ja ja ja ja ja
Display (memory) 1x (4 standen) 1x (3 standen) 1x (3 standen) 1x (4 standen) 2x (4 standen) 2x (3 standen)
USB laadpoort 1 2 2 1 2 (2x1) 4 (2x2)
App (Bluetooth) nee ja ja nee nee nee
Garantie 2 jaar 5 jaar 5 jaar 5 jaar 2 jaar 5 jaar
Type WPH01 TDH6 TDH18P TDH6 WPH01 TDH6

*Breedte blad 200 met of zonder extension: poot aansluitend aan de rand of 10 cm naar binnen met een overlap van het blad naast de poot aan beide zijden.

Meer informatie
SKUERGO.PREM.SET

Download hier de productinformatie in pdf.

Bent u op zoek naar handleidingen, technische informatie, of product afmetingen?

Bekijk dan ons overzicht aan informatieve documenten via deze link. 

Zit uw informatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Download PDF Download PDF