rolcontainer MPG plus inclusief pennenlade|profeqprofessional.nl

MPG 2+1 ROLCONTAINER

MPG 2+1 ROLCONTAINER

  • Praktische rolcontainer met 2 laden plus 1 extra pennenlade (2+1)
  • Uitgevoerd met cilindersluiting, incl. 2 sleutels
  • Laden voorzien van stevige telescoopgeleiding
  • Leverbaar in 2 dieptematen: 60cm diep of 80cm diep
  • Afmetingen (hoogte, breedte, diepte): 63 x 46 x 60/80 cm 
  • Gesloten bovenzijde, dus geen topblad nodig
  • Leverbaar in verschillende kleuren
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
Nog %1 beschikbaar
SKU
MPG.2_1
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

MPG 2+1 ROLCONTAINER

Deze MPG 2+1 ROLCONTAINER heeft twee laden en 1 extra pennenlade, wat natuurlijk erg praktisch is. De cilindersluiting zorgt ervoor dat uw spullen veilig achter slot en grendel liggen. De telescoopgeleiding maakt het mogelijk, dat u de laden zeer eenvoudig eruit en erin kunt schuiven. Deze rolcontainer is in diverse kleuren beschikbaar. Hij is slijtvast, robuust, solide en afwasbaar, daarom zal hij nog jaren meegaan.

MPG 2+1 ROLCONTAINER online selecteren

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische lockerkasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® RISE SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

Meer informatie
SKUMPG.2_1

Download hier de productinformatie in pdf.

Bent u op zoek naar handleidingen, technische informatie, of product afmetingen?

Bekijk dan ons overzicht aan informatieve documenten via deze link. 

Zit uw informatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Download PDF Download PDF