gereedschapswagen 5 gelagerde laden|profeqprofessional.nl

MTC 5 GEREEDSCHAPSWAGEN

MTC 5 GEREEDSCHAPSWAGEN

  • Met 5 laden in verschillende maten
  • Voor gereedschap in verschillende maten
  • Uitgevoerd met cilindersluiting, incl. 2 sleutels
  • Met 5 gelagerde laden
  • Met anti-tilt systeem: extra veilig
  • Met 4 wielen; waarvan 2 zware, geremde wielen
  • Leverbaar in duo color: grijs/blauw
  • Meer opties onder magazijn accessoires (diverse ladeverdelers en/of materiaalbakken)

 

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
SKU
MTC.5.GR.BL

MTC 5 GEREEDSCHAPSWAGEN

Deze MTC 5 GEREEDSCHAPSWAGEN is voorzien van 5 laden, die verschillende maten hebben, voor gereedschap in verschillende maten. De cilindersluiting zorgt ervoor, dat uw gereedschappen veilig achter slot en grendel liggen. Het anti-tilt systeem zorgt er ook voor, dat deze MTC 5 GEREEDSCHAPSWAGEN altijd goed blijft staan. Bovendien wordt deze gereedschapswagen met 4 wielen geleverd, waarvan 2 wielen zogenaamde geremde wielen zijn, voor extra veiligheid. Dit model wordt in duo color geleverd: in de kleur grijs/blauw.

MTC 5 GEREEDSCHAPSWAGEN online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen mooie bureaustoelen of industriestoelen in ons assortiment, maar ook bureaus, elektrische bureau sets of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de 777 NPR BUREAUSTOEL.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKUMTC.5.GR.BL

Download hier de productinformatie in pdf.

Bent u op zoek naar handleidingen, technische informatie, of product afmetingen?

Bekijk dan ons overzicht aan informatieve documenten via deze link. 

Zit uw informatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Download PDF Download PDF