Bureaustoel Novara zwart met chroom voetkruis|profeqprofessional.nl

NOVARA CHROOM BUREAUSTOEL

NOVARA CHROOM BUREAUSTOEL

  • Professionele bureaustoel
  • Met schuifzitting
  • In hoogte verstelbare rugleuning
  • In breedte en hoogte verstelbare armleggers
  • Armleggers met accenten in chroom
  • 3-weg verstelbaar free-float mechanisme
  • Met voetkruis in chroom
  • Multi-functionele wielen 60mm (voor harde/zachte vloeren)
  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Kan gemonteerd of ongemonteerd geleverd worden

 

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
Nog %1 beschikbaar
SKU
NOV.CH
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

NOVARA CHROOM BUREAUSTOEL

De NOVARA CHROOM BUREAUSTOEL is een solide, tijdloze bureaustoel, die een professionele uitstraling heeft. De rugleuning is in hoogte verstelbaar. De armleggers zijn in breedte en hoogte verstelbaar, voor een optimale werkhouding achter uw bureau. Bovendien hebben de armleggers accenten in chroom, waardoor een elegante look ontstaat. De schuifzitting is handig, om de zitdiepte optimaal in te stellen. Daardoor kunnen uw benen een mooie hoek van 90 graden aannemen, als uw voeten plat op de grond staan. Deze bureaustoelen zijn in diverse kleuren leverbaar, zodat zij ideaal bij uw werkomgeving passen. De multi-functionele wielen zijn geschikt voor harde of zachte vloeren.

Deze is eveneens voorzien van een 3-weg verstelbaar free-float mechanisme. Hij kan gemonteerd of ongemonteerd geleverd worden, hetgeen u onder de optie 'Montage' kunt aangeven.

NOVARA CHROOM BUREAUSTOEL voor optimale werkhouding

Om KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders) tegen te gaan of te vermijden moet een correcte houding tijdens het werk achter uw bureau aangenomen worden. Vooral tijdens beeldschermwerk nemen mensen nog veel te vaak een onnatuurlijke houding aan, waardoor KANS-klachten ontstaan of versterkt worden. Daarom is het belangrijk dat uw bureaustoel onder andere met betrekking tot zithoogte, zitdiepte, positionering van de rugleuning en positionering van de armleuningen verstelbaar is. U kunt er bovendien vanuit gaan dat onze bureaustoelen aan de (N)EN 1335 norm (Nederland-Europese Norm) en aan de NPR 1813 norm voldoen, zodat ongeveer 90% van de Nederlandse bevolking deze stoel kan gebruiken.

NOVARA CHROOM BUREAUSTOEL online bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 een onafhankelijke groothandel met eigen producten: helemaal gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties: verstelbare stoelen, elektrische bureaus, diverse opbergsystemen of magazijnstellingen! Ons assortiment is veelzijdig, zeer groot en kwalitatief hoogwaardig. Wij hebben ook diverse producten van het merk ERGONICE®. Door de jaren heen zijn we reeds uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-) Nederland, België en Duitsland. Onder FAQ kunt  veel antwoorden op algemene vragen vinden. Heeft u een andere vraag? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice.

 

 

Meer informatie
SKUNOV.CH

Download hier de productinformatie in pdf.

Bent u op zoek naar handleidingen, technische informatie, of product afmetingen?

Bekijk dan ons overzicht aan informatieve documenten via deze link. 

Zit uw informatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Download PDF Download PDF