kantinestoelen Smile in diverse hippe kleuren|profqprofessional.nl

SMILE KANTINESTOEL

SMILE KANTINESTOEL

  • Stevig, afwasbaar, slijtvast
  • Geheel gesloten kunststof kuip
  • Stapelbaar, ruimtebesparend
  • Kuip in diverse kleuren leverbaar 
  • Uitgevoerd met een frame van chroom

 

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
Nog %1 beschikbaar
SKU
SMI.
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

SMILE KANTINESTOEL

De SMILE KANTINESTOEL is een vrolijk model, dat in diverse kleuren beschikbaar is. Deze stevige, slijtvaste en afwasbare kantinestoel bestaat uit een kuip van kunststof en een frame van chroom. Om uw kantine bijzonder kleurrijk te maken, kunt u er ook voor kiezen om de SMILE KANTINESTOELEN in verschillende kleuren rond de kantinetafels te plaatsen. Heeft u de voorkeur aan een wat rustigere kantine? Dan zijn kantinestoelen in dezelfde kleur een betere optie, zie stoelen voor meer opties.

SMILE KANTINESTOEL online kopen

Sinds 1995 is Profeq Professional al gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is praktisch voor u! Het assortiment in onze webshop is groot en divers, daarom zult u bij ons snel de passende keuzes maken. Wij hebben niet alleen kantinestoelen in ons assortiment, maar ook bureaus, tafels of diverse magazijnstellingen. Onder ERGONICE® kunt u ook ergonomische bureau sets ontdekken, die zit-zit-bureaus of zit-sta-bureaus kunnen zijn. Bekijkt u dan ook eens onze NPR 1813 NPR ERGONOMISCHE STOELEN, voor meer instelmogelijkheden tijdens uw werk op kantoor.    

Bij ons kunt u ook terecht voor praktische draaideurkasten, rolblokken of garderobekasten. Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de online boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar wens. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties? Onze klantenservice staat voor u klaar!

Meer informatie
SKUSMI.

Download hier de productinformatie in pdf.

Bent u op zoek naar handleidingen, technische informatie, of product afmetingen?

Bekijk dan ons overzicht aan informatieve documenten via deze link. 

Zit uw informatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Download PDF Download PDF