kantinestoelen Smile in diverse hippe kleuren|profqprofessional.nl

SMILE KANTINESTOEL

Kantinestoel in hout met zwart frame|profeqprofessional.nl

CHRESTA KANTINESTOEL

Novara bureaustoel stof in diverse kleuren|profeqprofessional.nl

NOVARA BUREAUSTOEL

SMILE KANTINESTOEL

  • Stevig, afwasbaar, slijtvast
  • Stapelbaar, ruimtebesparend
  • Geheel gesloten kunststof kuip
  • Kuip in diverse kleuren leverbaar 
  • Uitgevoerd met chroom frame
  • Gemonteerd of ongemonteerd leverbaar

 

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
Nog %1 beschikbaar
SKU
SMI.
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

SMILE KANTINESTOEL

De SMILE KANTINESTOEL is een vrolijk model, dat in diverse kleuren beschikbaar is. Deze stevige, slijtvaste en afwasbare kantinestoel bestaat uit een kuip van kunststof en een frame van chroom. Om uw kantine bijzonder kleurrijk te maken, kunt u er ook voor kiezen om een mix aan kleuren rond de kantinetafels te plaatsen. Heeft u de voorkeur aan een wat rustigere kantine, dan zijn kantinestoelen in dezelfde kleur een betere optie. Tijdens het bestelproces kunt u ook aangeven of u deze SMILE KANTINESTOEL gemonteerd of ongemonteerd wilt ontvangen.

SMILE KANTINESTOEL online kopen

Sinds 1995 is Profeq Professional al gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is praktisch voor u! Het assortiment in onze webshop is groot en divers, daarom zult u bij ons snel de passende keuzes maken. Wij hebben kantinestoelen, directiestoelen, industriestoelen of elektrische bureau sets en bureaustoelen in alle kleuren, maten, designs en matierialen in ons assortiment: voor iedereen passende modellen! Bij ons kunt u ook terecht voor prachtige ERGONICE® bureau sets, die elektrisch verstelbaar zijn.    

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de online boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar wens. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals scherpe palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice.

Meer informatie
SKUSMI.

Download hier de productinformatie in pdf.

Bent u op zoek naar handleidingen, technische informatie, of product afmetingen?

Bekijk dan ons overzicht aan informatieve documenten via deze link. 

Zit uw informatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Download PDF Download PDF