Statafel Ecoro zwart frame met houten blad|profeqprofessional.nl

ECORO STATAFEL

ECORO STATAFEL

  • Statafel of kantinetafel
  • Hoogte: 110 cm
  • Afmeting blad, diameter: 80 cm
  • Frame en blad los bij te bestellen of als combinate
  • Frame en blad in verschillende kleuren beschikbaar 

 

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
Nog %1 beschikbaar
SKU
ECO.STA.80
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ECORO STATAFEL

Deze ECORO STATAFEL kan ook als kantinetafel gebruikt worden. U kunt de kleur van het blad zelf kiezen. Er zijn ook verschillende kleuren van het frame beschikbaar. Op die manier kunt u deze ECORO STATAFEL zelf samenstellen, zodat hij precies in uw interieur past. Dit model wordt met voetsteun geleverd, voor extra comfort. Onder tafels kunt u nog meer ontdekken. 

ECORO STATAFEL online bestellen

Sinds 1995 is Profeq Professional gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Wij zijn een onafhankelijke groothandel met een breed en gevarieerd assortiment, dat onder andere uit bureau sets, directiestoelen of garderobe-mogelijkheden bestaat. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland, die onafhankelijk werkzaam is. De ECORO STATAFEL kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel zult vinden waar u naar op zoek bent. U kunt erop vertrouwen dat onze producten een hoogwaardige kwaliteit hebben, zodat onze kantoormeubelen nog lang zullen meegaan.

Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.  

 

Meer informatie
SKUECO.STA.80

Download hier de productinformatie in pdf.

Bent u op zoek naar handleidingen, technische informatie, of product afmetingen?

Bekijk dan ons overzicht aan informatieve documenten via deze link. 

Zit uw informatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Download PDF Download PDF

Aanbevolen